Fen-Edebiyat Fakültesi’nin 2019-2020 yılı güz dönemi Akademik Kurulu

Fen-Edebiyat Fakültesi’nin 2019-2020 yılı güz dönemi Akademik Kurulu; Rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar’ın teşrifleriyle 10 Aralık günü, Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sebahat Deniz’in açılış konuşmasını takiben Rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar fakültemizin akademik alandaki çalışmalarını incelediği detaylı analizleri, öğretim üyeleriyle paylaşarak, Marmara Üniversitesi’nin ve Fen-Edebiyat Fakültesi’nin durum değerlendirmesini yaptı. Fen-Edebiyat Fakültesi’nin araştırma kapasitesinin ve buna bağlı olarak genel performansının iyi bir noktada olduğuna vurgu yaparak, üniversitemizin daha ileriye götürülebilmesi için yapılabilecekler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

akademik kurul 2.jpg (330 KB)