11. Bilim ve Kültür Günleri Gerçekleştirildi.

Fakültemiz tarafından gerçekleştirilen 11. Bilim-Kültür Günleri 23.10.2017 tarihinde başladı ve etkinlikler 27 Ekim'de sona erdi. Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonunda Devlet Opera Sanatçısı Özlem Soydan ve Piyanist Hakan A. Toker'in verdiği açılış konseri ile başlayan 11. Bilim-Kültür Günleri'nin açılış konuşmaları Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sebahat Deniz ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Akalın tarafından yapıldı. Emekli öğretim elemanları ile emekli memurlara plaket takdiminin ardından "Tarihsel Süreklilik ve Türk Devlet Anlayışı" konulu açılış konferansı Prof. Dr. Gülay Bezer tarafından verildi.

FOTOĞRAF ALBÜMÜ

Bu sayfa Fen-Edebiyat Fakültesi tarafından en son 06.11.2017 11:13:20 tarihinde güncellenmiştir.